Димитър & Христо с коледен сингъл Моя Коледа

06.12.2017 17:16 | Видян 1084 пъти

Димитър & Христо с коледен сингъл Моя Коледа

С  Моя Коледа Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров, пожелават: "Приказно, нежна Коледа, пълна с любов.“

Музиката и аранжиментът на песента са на Димитър Атанасов, текст – Бистра Александрова. В звукозаписа на песента участват и Кристиан Грънчаров от Гласът на България 2017 и Мартина Иванова / Ice Cream/ с която Димитър и Христо имат още една съвместна песен - Миг от спомен, с втора награда от Бургас и морето 2017.

След участието на дуета в спектакъла на Нешка Робева Споменът за утре, легендарният треньор и хореограф, включи Димитър & Христо с изпълнение на песни и в новия си спектакъл Няма такова шоу.

Проектът обединява таланта на танцьорите от Нешънъл арт и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика Левски. В уникалния спектакъл, в артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди...

Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на клуба по художествена гимнастика Левски.

Националното турне Няма такова шоу стартира от 9 декември – Русе /Драматичен театър/, 11 и 12 декември, София /НДК, зала1/, 14 декември – Бургас /зала Младост/ и 19 декември Варна /ДКС/.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !