Киркоров затрупва с комплименти Кеца

05.12.2017 13:36 | Видян 1591 пъти

Киркоров затрупва с комплименти Кеца

Големият български певец Васил Найденов даде специално интервю за предаването „Прямой эфир“ на иконичния водещ Андрей Малахов. Разговорът с него бе записан в столичен хотел, а в студиото на хитовото ток шоу гостуваха барда Йосиф Кобзон и Филип Киркоров.

Музикалните идоли на Русия изразили респекта си към родната звезда, като особен сантимент към него засвидетелствал Киркоров, тъй като една от песните, ракета-носител на кариерата му през 80-те, е именно кавър на „Телефонна любов“. „Бях изненадан и аз от тази покана. Говорихме за турнетата ми в Русия. Навремето Обединение музика беше решило, че съм доста доходоносен за страната и блокираше по всякакъв начин работата ми в чужбина, но след като се преборих с тях
започнах да правя по 120 концерта годишно в Русия.

Това е най-рейтинговото предаване в момента, в него Алла Пугачова си празнува рождения ден.“, сподели за „Монитор“ Найденов. Интервюто трябва да се излъчи след броени дни по „Россия 1“ (у нас „РТР Планета“) и в него Васко приключва разказа за приключенията си в страната на братушките с песен на руски.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !