Мегз се обясни в любов

04.12.2017 17:23 | Видян 2410 пъти

Мегз се обясни в любов

Любовният живот на Мегз винаги е предизвиквал множество въпроси. Топ дизайнерката не продумва и дума за мъжа до себе си и крие умело от медиите на кого е дала сърцето си, пише Хотарена. Вчера, обаче, тя разкри най-после името на човек, който истински обича.

Оказа се, че това не е някой подземен бос, а огнената Миглена Ангелова. В едно от лайф видеата на Каканашева двете обядват и си споделят какво изпитват една към друга. Мегз разказва, че Миглена Ангелова е един от хората, на които истински се възхищава. А Дамата в Червено казва, че Мегз е нейната победителка й че и се иска на нейните години да е била толкова силна, колкото е Каканашева в момента.

Припомняме, че по време на престоя си във ВИП Брадър Мегз често бе определяна като малката Миглена Ангелова. А самата Миглена Ангелова защитаваше явно Мегз въпреки че беше водеща и че от нея се очакваше да бъде безпристрастна. Това по-късно й навлече множество проблеми с Големия брат, но типично в неин стил - тя не се отказа от това да подкрепя всячески адашката си.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !