Зстрахователи отрязалаи Лили Иванова заради преклонната ѝ възраст

04.12.2017 12:02 | Видян 2413 пъти

Зстрахователи отрязалаи Лили Иванова заради преклонната ѝ възраст

Застрахователни дружества в България са се отнесли изключително вулгарно към примата на родната естрада Лили Иванова.

Няколко дружества, развиващи застрахователна дейност у нас, са отказали по-рано през годината да застраховат националното турне на именитата изпълнителка. Абсурдният им мотив бил, че звездата е на преклонна възраст и не може да бъде обезщетена при евентуална трудова злополука.

„Лили е безкомпромисен професионалист и винаги се подготвя и за най-лошия „подарък” от съдбата. Преди да стартира есенното й турне в 8 български града, тя пожела да си направи застраховка срещу трудова злополука, осъзнавайки, че не всички сцени в страната са подходящи за изявите й и съществува риск от нейна контузия. Опитите й да се сдобие с полица обаче удариха на камък. Във всички посетени от нея компании й обяснили, че не застраховат срещу трудови сакатлъци клиенти над 65-годишна възраст. Една фирма цинично й предложила друга услуга - пенсионна застраховка с онаследяване на цялата й пенсия при злополука с фатален край“, шокирани са от гаврата в антуража на певицата.

Приближените на Иванова са възмутени, че само у нас артистите на преклонна възраст не са защитени от травми при представления. В цивилизована Европа и в Америка застрахователните дружества сами се натискали да сключват договори с именитите актьори и поп изпълнители, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !