Стоян Алексиев слага рога и на любпвницата

04.12.2017 11:21 | Видян 1949 пъти

Стоян Алексиев слага рога и на любпвницата

Актьорът Стоян Алексиев не е зарязал скандално младата си любовница Ивана Бобойчева, но се среща и с други дами. През седмицата той бе засечен да вози жена на средна възраст, с която обаче едва ли е интимен, съдейки по досегашните му сексуални предпочитания.

66-годишният актьор от докторската тв сага „Откраднат живот” си бе чукнал среща с наближаващата 50-те дама пред Народния театър. Именно там застаряващият плейбой беше заснет през лятото от папараци да мърсува със споменатата в началото студентка от ВИТИЗ, а после на същото място си правеше с девойката и други любовни рандевута. Докато чакаше възрастната госпожа, Стоян отпиваше кафе, ръфаше шоколадова вафла и се ровеше в смартфона си. А когато брюнетката най-сетне пристигна, се здрависа делово с нея и я покани в колата си, пише "Уикенд".

С автомобила си Алексиев закара опакованата в пончо и дебело яке жена до бул. „Дондуков”. На прясно ремонтираната улица двамата слязоха заедно от лимузината и хлътнаха в намираща се в близост сграда. „Тази да не би да е адвокат и да урежда развода му, та мъкне толкова документи в ръцете си”, учудиха се две лелки, край които минаха екранният шеф на болница „Свети Кирил” проф. Иван Генадиев и придружителката му.

В последните седмици колегите на Стоян Алексиев не са го засичали в компанията на младата Бобойчева, което навява на мисълта, че момичето вероятно не е в София. Ивана, която е още студентка, си докарва допълнителни доходи като продавачка на парфюми „Рефан” в малко магазинче в центъра на София. Двамата със сигурност не са се разделили, твърди източник на изданието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !