Б.Т.Р. празнуват 25 на сцена в НДК

03.12.2017 09:13 | Видян 1723 пъти

Б.Т.Р. празнуват 25 на сцена в НДК

Една от най-обичаните бг рок банди – Б.Т.Р., ще представи новия си албум Невидими стени с концерт на 29 март в зала 1 на НДК. Това ще е първата изява на голяма сцена за Наско Пенев и компания през последните три години, пише монитор. Освен колекцията от песни, които маркират завръщането им към доста по-тежкия звук, момчетата ще отбележат с гига и 25 години под светлината на прожекторите.

Видеото към първият сингъл от Невидими стени - Моята сила, излезе малко преди Наско и любимата му Ивана да станат официално семейство вдигайки купон за тесен кръг приятели в Ниш. Режисьор на клипа е Асен Блатечки, с който фронтмена на Б.Т.Р. е изключително близък приятел още от гимназиалните си години.

„Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на тази година. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене“, коментира китариста Славчо Николов.

Билетите за концерта-премиера на 29 март 2018 г. вече са в продажба на цени от 20 до 60 лв в мрежата на ticketportal.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !