И Силвия Кацарова във Вип Брадър

05.02.2009 09:30 | Видян 8406 пъти | Гласували 1

Достоверни източници издадоха пред 19', че вече има още един сигурен участник за Вип Брадър 3. Това е певицата Силвия Кацарова. След като се разбра, че Гала се завръща в ефира на Нова телевизия не само с влизането си в къщата, но и с обновеното си предаване „На кафе“, сега имаме още една леко позабравена звезда. Знаем също, че следващата Мис България, която ще бъде избрана на конкурс през март, ще е един от виповете в риалитито.

Така имаме цели трима участници, но слуховете за това кои ще са останалите, не спират. На няколко пъти излиза мълвата, че ще можем да наблюдаваме живота на фолк певицата Алисия, но тази клюка беше отречена от самата нея пред сп. СЛАВА. Все пак тя оставя отворен край с изказването си, че не знае как ще реагира, ако я поканят.

Новият сезон на Вип Брадър ще е доста различен, защото ще е с благородна кауза, а предните два не бяха такива. Освен това Гала, която е сигурен съквартирант, стартира „На кафе“ на 16 февруари, а в момента се водят преговори то да не спира по време на престоя й в къщата, а да се излъчва от там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !