Джулиана Гани с втора сватба през 2018-а

01.12.2017 11:17 | Видян 2677 пъти

Джулиана Гани с втора сватба през 2018-а

Една от любимките от последния ВИП Брадър – Джулиана Гани готви втора сватба с любимия й Станимир. Влюбените ще си кажат „да“ за втори път през 2018-а, а сватбата се очертава като едно от най-пищните тържества за годината.

На 26 август Джулиана Гани изненада всички, като каза, че вече е г-жа Ташева, пусна снимки от сватбата си. Щастливият миг за влюбените се пазеше в тайна, а Джулиана споделя, че са искали тайна сватба, за да не ги урочасат хората. Блондинката е получила романтично предложение за брак в Тайланд и въобще не се е замисляла, а е дала положителен отговор.

Джулиана се готви за сватба идната година, „Обещали сме си голяма и пищна сватба през 2018г. Дължим го на родителите на Станимир, които живеят в Англия и не успяха да дойдат на първата ни сватба“, споделя моделката.

Джулиана разказва, че Станимир е много по-различен от останалите мъже, които е срещала. „Той е много тих и спокоен човек. Дава ми спокойствие и ме допълва във всяко едно отношение. Абе, обичам го, различен е!“.

Въпреки изпепеляващата любов, двамата още не мислят за деца. Джулиана разказва, че след ВИП Брадър, Станимир е станал малко по-ревнив, но няма основания за това.

„Нямах търпение да го прегърна, когато излязох. Той ме посрещна като принцеса. Беше ми приготвил страхотна изненада, беше наел агенция и украсил цялата къща“. Гани е категорична, че именно заради риалити формата се е научила да цени най-близките си хора. Тя е доволна от представянето си в шоуто и се радва, че е показала на хората, че не е силиконова кукла, а добро момиче с ценности, пише „Телеграф“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !