Мистериозният политик изневерил на Валерия от Фермата

01.12.2017 10:31 | Видян 2254 пъти

Мистериозният политик изневерил на Валерия от Фермата

Въпреки че сложи край от ефира на връзката си с мистериозното гадже политик, гимнастичката Валерия от „Фермата“ отново повдигна завесата за тайната си афера.

Мъжът с кодовото име Пешо отказа да разкрие кой е дори след като прати любовно послание по парапланерист, за да напомни на старозагорското девойче за себе си, докато тя поддаваше на флирта с футболиста Алек. Валерия също не издаде името и поста му в обществото, но тази вечер стана ясно, че причината приятелят й да изпадне в немилост е не само това, че я крие от хората. Интригата лъсна в разговора й с другия ратай през тази седмица – Станислав, който не пропуска да я подпита за Пешо.

„Тая, дето Пешо ти изневери с нея, по-яка ли беше?“, попита Горския, а Валерия обясни, че не знае как изглежда въпросната жена. Гимнастичката неведнъж по време на предаването се тръшка за това, че толкова години е понасяла недостойното отношение на гаджето си и окончателно взе решение да сложи край. А от това най-щастлив се оказа влюбеният футболист Алек, който крои планове за съвместен живот с нея и не пропуска да й се обясни в любов.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !