Мис България се сваля с друг

30.11.2017 17:30 | Видян 2454 пъти

Мис България се сваля с друг

Въпреки че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник Стивън Роуз, носителката на короната реши страстно да пофлиртува с елегантен младеж. Двамата се бяха усамотили на едно от вип сепаретата по време на конкурса Мис Плеймейт. Тами и мистериозният мъж си шушукаха и гугуткаха на воля, без никой да ги притеснява.

Младежът бе доста настоятелен и постоянно се опитваше да разсмее Мис България. Тамара от своя страна не отлепяше поглед от мъжа до нея и се кикотеше като малко момиче на приказките на хубавеца.

Двамата отпиха по няколко глътки шампанско, за да повдигнат настроението още повече, пише седмичник. Миската често си пипаше косата, което е знак, че има нещо към момчето и със сигурност ѝ се иска да пофлиртува.

Когато Тами бе оставена на няколко пъти от младежа, тя нервно си ровеше из телефона. Щом мъжът се върнеше при нея, тя на мига оставяше мобилното устройство и сладките им приказки продължаваха на момента.

Тамара и мачото нямаха търпение да разберат коя красавица ще грабне престижната титла Мис Плеймейт. Щом организаторите обявиха, че това е Нора Недкова, двамата се изправиха на крака и започнаха да аплодират победителката.

След края на купона Тамара и мистериозният младеж излязоха заедно от заведението, но се разделиха при входа му. Мъжът пожела лека вечер на Мис България и ѝ изпрати въздушна целувка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !