Джъстин Бийбър ухажва нашата Лидия

29.11.2017 16:20 | Видян 1660 пъти

Джъстин Бийбър ухажва нашата Лидия

Миската Лидия Иванова, чиято снимка в македонска народна носия в последните дни обикаля в социалните мрежи като контрапункт на новата Мис България Тамара Геогиева, е била подозрително близка с Джъстин Бийбър, издават от обкръжението ѝ.

Лидия бе коронована за Най-красива жена в цяла Европа през 2015 г. на провелия се в Ню Йорк конкурс, на който грабва короната след оспорвано съперничество с над 20 красавици. Модният форум в мегаполиса бил първият, на който блондинката се явява в живота си.

Българката живее в САЩ, а с Бийбър се запознали случайно. "Бях в ресторант и той беше на съседната маса. Аз поисках да си направя снимка с него, след което той дойде при мен и реши да ми поиска телефона, а след това ме покани на парти", сподели красавицата.

Видяли се още веднъж на вечеря в изискан ресторант в Бевърли Хилс. Красавицата обаче пази не толкова своя, колкото личния живот на Джъстин, около който непрекъснато има спекулации, и крие какво се е случило по-късно.

Бийбър обаче не е единствената холивудска знаменитост в листата от близки познати на Лидия, която следва медицина в Лос Анджелис и мечтае да специализира пластична хирургия, пише blife. Иванова се познава още с Чарли Шийн, със Супермен от Човек от стомана - Хенри Кавил. А също и с братята близнаци Дийн и Дан Кейтън, основатели, собственици  и творчески вдъхновители на бранда Dsquared, за среща с които родните плеймейтки само могат да си мечтаят.

Освен, че учи в Ел Ей, Лидия посещава една от най-добрите школи по актьорско майсторство, от която дипломи имат Брад Пит, Нина Добрев, Хали Бери и Бионсе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !