Отсвириха Сузанита от Гласът на България

29.11.2017 13:16 | Видян 1636 пъти

Отсвириха Сузанита от Гласът на България

Дъщерята на Орхан Мурад Сузанита, която сътвори поредица от скандали около нецензурнотовидео към песента си "Луцифер и Буда“, е имала мерак да участва в шоуто „Гласът на България“, пише "ШОУ".

Невръстната ученичка, която предизвика бурни реакции с разкрепостеното си поведение, че научила , че според регламента може да се яви на предварителните кастинги, ако е навършила 14 години. Сузанита явно е преценила, че това е начин да преобърне скандалния си имидж и да пожъне одобрение, след като бе обществено поругана.

Според нейни близки тя си е подала документите за „Гласът“, който се връща на екран в началото на 2018г. Това, което нахаканата госпожица не е преценила, е, че „Гласът на България“ не търси участници със скандална слава, а талантливи хора с музикални качества.

По всеобщо мнение от "Луцифер и Буда“ музикалните качества на Сузанита не стават много ясни. Отрицателният отговор от шоуто леко обезкуражил нахаканата Сузи, издават от обкръжението й. От екипа на шоуто са категорични, че държат на определени стандарти, дори в поведението на участниците.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !