Фенове обвиниха Никол Шерцингер в моден гаф

28.11.2017 16:16 | Видян 1764 пъти

Фенове обвиниха Никол Шерцингер в моден гаф

Никол Шерцингер често впечатлява със стилни, но дръзки тоалети. Певицата, която е съдия в британския X Factor, предизвика обаче противоречиви реакции с избора си на облекло в последния концерт на предаването, пише спортал. Феновете на шоуто бяха категорични, че Никол е допуснала истински моден гаф.

Звездната красавица се появи с черна рокля с един ръкав. Това, което не се хареса на почитателите ѝ, бе качулка, прикрепена към едната страна на главата ѝ.

„Защо е приковала роклята към главата си“, „Никол да се отърве стилиста си“ и „Защо използва ръкава си като шал“, бяха част от коментарите, които заваляха под снимки от шоуто в социалните мрежи. Някои стигнаха и по-далеч – изразяваха позиция, че качулката изглеждала като част от мюсюлмански или траурен тоалет.

След предаването обаче Никол се преоблече и прикова вниманието на папараците. Тя излезе на вечеря с Ед Шийрън и приятелката му Чери Сийборн, пременена в червено-бял ансамбъл, който подчертаваше сексапила ѝ. Британската поп звезда бе специален гост на полуфиналите на X Factor часове по-рано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !