Мистериозно бижу блесна върху ръката на Мария Игнатова

28.11.2017 12:56 | Видян 3350 пъти

Мистериозно бижу блесна върху ръката на Мария Игнатова

Водещата на "Х Фактор" Мария Игнатова продължава да се вижда със световноизвестния цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. Последната им среща е била преди броени дни. Керязов се завърна за кратко у нас, за да рекламира поредното събитие на своята фондация, която награждава изявени деца в три категории - изкуство, образование и спорт.

За разлика от миналия път, в който направиха глупостта навръх купона за 50-ия юбилей на Маги Халваджиян да не прикриват симпатията си един към друг, сега Енчо и Мария направили всичко възможно на срещата им да няма нито свидетели, нито папараци. Такива успяха да нащракат двамата на партито в семейното заведение на арменския продуцент, което той затвори за рождения си ден в средата на февруари. На кадрите не изглежда само приятелство да свързва блондинката и най-известният акробат в света, както в последствие и двамата се опитаха да хвърлят прах в очите на заподозрелите ги в интимност.

Е, в крайна сметка най-вероятно, след като са консумирали привличането помежду си, за по-разумно са преценили наистина да продължат като приятели, поради невъзможността да бъдат заедно. Не е тайна, че Керязов е семеен и с две деца, а според осведомени съпругата му Дима току така няма да предаде доброволно мъжа си в ръцете на друга. Освен това цирковото величие непрекъснато обикаля света, а Мария е болна кариеристка и поставя на пиадестал славата си преди всичко останало. Именно това бе и една от причините дългогодишната й връзка с Димитър Рачков да се сгромоляса с гръм и трясък.

Наскоро Мария е получила скъп подарък от своя просто приятел Енчо Керязов, докладват пред ПИК запознати. От известно време Игнатова се появява с платинен пръстен на малкия пръст на дясната си ръка. Върху бижуто е изографисана буквата Е, като няма съмнение, че зад нея се крие именно Керязов.

Наистина платиненият пръстен се е появил наскоро върху ръката на Мария. ПИК се разрови из снимките й в последните месеци. Бижуто е започнало да блещука на пръстчето й от средата на лятото. Водещата на "Х Фактор" почти не сваля пръстена, а когато я питат от кого е, очите й светват и пуска широката си усмивка. Игнатова не носеше такъв пръстен по времето, в което все още бе с колегата си от "Господари на ефира". Той обяви официално раздялата им през август, но реално са скъсали доста преди това.

Междувременно читател на ПИК изпрати и неизвестна досега снимка на Мария и Енчо, освен известните кадри от партито на Халваджиян. Снимката е правена около юбилея му, тъй като и на него Керязов е бил със същата сива тениска с щампа на гърдите.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !