Дарина Павлова палува из плажовете на Мексико

28.11.2017 12:40 | Видян 1660 пъти

Дарина Павлова палува из плажовете на Мексико

Дни, след като единствено папараците на ПИК я изловиха по време на кратката й визита в София, Дарина Павлова яхна самолета и вече е на другия край на света. Вдовицата на Илия Павлов смени неприятното време в столицата ни с галещите лъчи на слънцето над Мексико.

На поредната си луксозна почивка милионерката е съпровождана от личния си асистент Сандро Рубини. За ваканцията си двамата са избрали петзвездния ризорт "One&Only Palmilla" в близост до курорта Сано Хосе дел Кабо. В момента разположият на брега на океана хотел предлага нощувки за малко под 1400 лева.

С Рубини са заели две от 13-те самостоятелни вили с изглед без безкрайната морска длъж. Стаята на Дарина е с интериор в мексикански стил. Вечер двамата се наслаждават на морския бриз с чаша вино в ръце. Пенливата напитка е сред любимите на Павлова, а в комплекса определено има какво да опита, тъй като ресторантите на територията му предлагат над 1500 вина от цял свят.

Сред атракциите, които предлага ризорта, са съоръжения за гмуркане и дълбоководен риболов, но Дарина не е по екстремните подводни приключения. Милионерката предпочита да се припича пред вилата си или на басейна, където на пищните й прелести се порадваха и останалите туристи.

На една от снимките, които Павлова пусна във "Фейсбук" златистото й горнище с презрамки, гарнирано с перли, изглежда доста изрязано. Бомбите на Дарина явно не са виждали слънце от лятото, когато тя палува на гръцкия остров Миконос. А далечно Мексико, където никой не я познава, е подходяща дестинация, дипломираната актриса от Казанлък да се разголи достатъчно, за да натрупа отново тен.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !