Криско бойкотира Х Фактор

27.11.2017 15:07 | Видян 2444 пъти

Криско бойкотира Х Фактор

Скандалите около "Х фактор" не спират да се разразяват. Вчера от шоуто, шокиращо за всички, си тръгна една от фаворитките и голям талант Вирджиния. Чаровната брюнетка отиде не елиминации заедно с квартета 4 Magic.

Това беше първата голяма изненада, след като момичетата на Любо и последната останала звезда на Заки пяха блестящо на концерта. 4 Magic и Джини дадоха всичко от себе си и сътвориха най-силните елиминации от началото на шоуто. В крайна сметка журито реши Верджиния да напусне с 3 на един гласа за квартета.

Веднага след края на предаването Фейсбук бе залят от негативни коментари заради отпадането на Джини. Масово зрителите са на мнение, че всичко е нагласено. Други пък обвиняват Саня, че не е оставил публиката да реши кой да остане, а с гласа си за 4 Magic е закопала една от фаворитките.

Най-мистериозното в концерта, обаче, беше отсъствието на Криско. Той вече нямам свои участници във формата, след като миналата седмица отпадна Теодор, и вчера беше заместван от Хилда Казасян.

Веднага започна да се прокрадва версията, че рапърът е бойкотирал музикалното шоу, защото вече няма свои участници. В същото време Саня, на която бе направен реверанс да участва с четири момичета, а не с 3, както са всички други нейни конкуренти, все още е с пълен състав. Това е прецедент в историята на "Х Фактор".

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !