Веско Маринов с нова любовница, тя краде децата си

24.11.2017 13:12 | Видян 669 пъти

Веско Маринов с нова любовница, тя краде децата си

Вече официално представената любовница на Веселин Маринов Веселина Пеева от Добрич е направила престъпен опит да открадне двете си деца, пише HotArena.

Тайно и против всякакви законови нормативи Пеева е сменила адреса им. От Варна където те живеят с баща си, провинциалната като мислене и поведение блондинка ги е записала на софийски адрес в кв. Кръстова вада. Това е станало по криминален начин. Особено недоумение буди и факта, че на същия адрес тя няма никаква собственост, показа наша проверка в Агенцията по вписванията. На посочената улица и номер има обаче регистрирани фирми, които се занимават с източване на ДДС.

Всичко това се случва след като преди месеци таткото на децата спечели по категоричен начин родителските права върху малчуганите. Съдът отсече, че държанката на Веско Маринов не е в състояние да полага ежедневни майчински грижи над наследниците й, нито да им осигури възпитание и обучение. Под внимание беше взет и факта, че преди две години тя заряза децата си защото се гаджоса с известния певец.

За това сега палавата блондинка е решила да действа престъпно. Това според близки до нея е станало след съвет на адвоката на Маринов скандално изгонения от ТИМ преди години Иван Кръстев.

Припомняме, че аферата между Пеева и Маринов беше една от най - обсъжданите светски теми тази година в България. Вчера певеца официално представи новата си на концерта си в НДК.

HotArena научи, че той е поставил условие на любимата си че не иска деца от друг мъж в дома си и така тя се отказала да има каквито и да са права върху собствените си отрочета.

Очаквайте ексклузивен репортаж от новото любовно гнездо на Веселин и Пеева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Маколи Кълкин става Сам вкъщи, когато...

Маколи Кълкин, който е едно от най-разпознаваемите лица...

И на 88 години Клинт Истууд още кара...

Ето това се казва да си във форма. Актьорът Клинт Истууд,...

Няма коментари към тази новина !