Един съквартирант е принудително отстранен от Къщата

22.11.2017 16:28 | Видян 1074 пъти

Един съквартирант е принудително отстранен от Къщата

Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted live ще станем свидетели на безпрецедентни действия на един от Съквартирантите, а Биг Брадър ще го отстрани принудително от проекта. Мариела ще влезе в опасна игра на нерви с останалите и всичко това точно преди вторите номинации в Къщата.

Един Съквартирант ще премине границите и ще предприеме действия, невиждани в 13-годишната история на Биг Брадър, вследствие на което ще бъде принудително отстранен от шоуто. Какво ще се случи, за да накара Големия брат да вземе това решение и кой е отстраненият участник, ще разберем още тази вечер.

Седмична мисия Супергерои изправи най-търсените звезди пред голямо предизвикателство. Всеки от тях трябва да се изправи очи в очи с най-слабите си страни и да се пребори с тях, за да върне своите суперсили.

Мисията определено успя да разбуни духовете в Къщата за пореден път, а тази вечер ще видим кои са най-засегнатите от нея Съквартиранти. Въпреки че ще дава всичко от себе си в името на успеха, Луна ще стане обект на критики за пореден път.

Стратегът Мариела ще се опита да се възползва от създалата се ситуация, но дали ще успее да изиграе добре ходовете си и ще удържи ли Луна на тежкото физическо натоварване, предстои да разберем.

Всички събития в Къщата ще се случат точно преди вторите редовни номинации. Всеки Съквартирант ще посочи двама от останалите, с които в никакъв случай не желае да продължи да съжителства, а кои ще се окажат застрашените от изгонване и ще се борят за зрителска подкрепа в понеделник, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коко Динев получи присъда 15 години...

Коко Динев е получил присъда от 15 години затвор в...

Цеци Красимирова вдига сватба в...

Сватба в ренесансов дворец от 19 век готвят Цеци...

Няма коментари към тази новина !