Калоян от Фермата крие гадже

22.11.2017 14:26 | Видян 2262 пъти

Калоян от Фермата крие гадже

Калоян, който спечели хиляди фенки с участието си във Фермата крие, че има гадже, научи Блиц. Въпреки че на кастинга за участие Калоян бе категоричен, че няма половинка до себе си, истината се оказа друга.

Момичето до него се появило на снимка в къщата на фермера, където младият мъж живя миналата седмица. След това той грижливо прибрал фотоса отново в куфара си.

Досега Калоян не е споделял за връзката си с останалите, а запознати предполагат, че причината е, че така би натрупал още повече почитателки сред дамите във фермата, но и пред екрана.

Още при влизането си в шоуто младежът обясни, че се чувства готов за голямата любов, а продуцентите на шоуто дори заложиха на развитието на отношенията му с гимнастичката Валерия. Между двамата имало флирт още на кастинга, а Калоян призна, че в началото се увлякъл по нея.

Танцьорът нашумя в национален ефир покрай мегапродукцията на бТВ, но преди това беше звезда в интернет, където има над 100 000 последователите на страниците си. Калоян не страдал от липса на женско внимание, въпреки че не бил женкар.

Сега обаче мистериозната му приятелка вероятно ще има сериозна конкуренция, тъй като освен известен, Калоян вече е един от най-сериозните претенденти за наградата от 100 000 лева в края на Фермата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !