Мегз изгрява в нова сфера

21.11.2017 14:42 | Видян 2454 пъти

Мегз изгрява в нова сфера

Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която до скоро не можеше да се идентифицира като Миглена, а гледаше на себе си само в бизнес план, претърпя пълна метаморфоза след участието си във VIP Brother.

Вчера тя публично обяви, че приоритет в нейния светоглед вече не е модата, а мисията ѝ да дава правилни модели на поведение на подрастващите, пише хотарена. Каканашева говори още за различните деца и за това как тя самата е била различно дете и е страдала много от това.

Тя не пропусна в тази връзка да изкоментира поредната провокация на Тото към нея: „От днешния медиен мониторинг видях, че Тото е осмял клипчето, в което разобличавам как е спечелил. Накрая той казва: „Дреме ми на чушката дали съм спечелил“… Е, на мен ми дреме! Ужасно много ми дреме. Дреме ми на чушката, на ряпата, на динята. Повече от всичко на света ми дреме за вас! Когато имате проблем, аз ще бъда там, както някога е имало хора в моите битки. Няма да допусна хора, които ви се подиграват, да ви откажат от мечтите ви. Нещата могат да се променят!“, категорична е Мегз.

Каканашева ще създаде влог, който ще се казва "ДРЕМЕ МИ". В него ще участват и други популярни, успели личности, които заедно ще дават градивен пример на младите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !