Селена Гомес се изложи, показа гащи и липсинг

21.11.2017 13:26 | Видян 1202 пъти

Селена Гомес се изложи, показа гащи и липсинг

Симулацията на катастрофа в декора се превърна в истинско вокално бедствие за представянето на Селена Гомес на Американските музикални награди. На церемонията, която се проведе завчера в „Майкрософт тиатър“ в Ел Ей, поп нимфетката представи новия си сингъл Wolves. Осезаемо с просто ухо беше, че микрофона й така й не се включи и Селена заложи на чист липсинг. Дори вида на гащичките под оскъдната й бяла нощничка не компенсира гнева на феновете, които не пропуснаха да захапят любимката си постфактум в социалните мрежи.

Големия победител на вечерта бе Бруно Марс, който отнесе седем статуетки от осемте номинации, включително Артист на годината.

Найл Хоран триумфира при дебютантите, а за най-добра колаборация бе обявена прилепчивата като херпес Despacito на Деди Янки и Луис Фонси. Лейди Гага получи признанието за певица в поп/рок сегмента, но заради концерта си във Вашингтон поздрави всички с акапелно изпълнение на пиано в сателитна връзка. Съпругът на Никол Кидман Кийт Ърбън взе три отличия в кънтри жанра, а Linkin Park бяха поощрени като рок/алтърнатив артисти няколко месеца след самоубийството на фронтмена им Честър Бенингтън. Сред гвоздеите на събитието, водено от актрисата Трейси Елис Рос, бе трибютът на Кристина Агилера към Уитни Хюстън, както и щурата акробатика на Пинк, която бе спусната с въжета по фасадата на хотел „Мариот“. Американските музикални награди се считат за добър индикатор за победителите на „Грами“, номинациите за които ще бъдат обявени на 28 ноември.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !